Lili Sandu: Nu am avut o relatie cu sotul lui Halle Berry! Suntem doar prieteni VIDEO EXCLUSIV


Chiar daca a plecat din Romania, Lili Sandu a continuat sa fie in vizorul presei, dupa ce s-a zvonit ca ar avea o relatie cu fostul sot al lui Halle Berry. Proaspat intoarsa din America, vedeta ne-a acordat un interviu in care a negat orice legatura amoroasa cu Gabriel Aubry.


“S-a exagerat foarte mult. M-a deranjat intr-un fel faptul ca la mine in tara s-a scris putin exagerat si putin malitios la adresa mea, iar cei din America sa faca din mine o femeie frumoasa. A fost dureros intr-un fel, dar nu m-a deranjat. Sunt calita, am trecut prin chestiile astea,” ne-a declarat Lili.

“A fost o exagerare, suntem doar prieteni si asta e tot. Nu a furat nimeni pe nimeni, nu este sotul nimanui. Am foarte multi prieteni in America – mai putin cunoscuti sau cunoscuti. Asta nu inseamna ca trebuie sa ai o relatie cu fiecare barbat in parte,” a completat ea.

Cat despre modul in care s-a cunoscut cu fostul sot al lui Halle Berry, Lili Sandu a vrut sa pastreze misterul. “Nu vreau sa intru in foarte multe detalii, pentru ca sunt legate de viata mea privata,” ne-a spus vedeta.

La momentul aparitiei pozelor cu cei doi, presa americana a confundat-o pe Lili Sandu cu Kim Kardashian. “E un compliment, de ce nu?! Kim Kardashian e o femeie foarte frumoasa, e foarte mediatizata in acest moment, de ce nu “Romanian actress” sa fie pe urmele ei...,” a incheiat Lili Sandu.
 

related posts

Modifică setările cookies