Lily Mo Sheen o intrece in frumusete pe mama ei. Cum arata fiica lui Kate Beckinsale, la 18 ani


Actrita din Underworld este una dintre cele mi discrete prezenyte de la Hollywood. Desi arata extraordinar, are o cariera de succes si o familie frumoasa, actrita evita sa apara pe primele pagini ale publicatiilor si nu se implica in scandaluri. Pe urmele ei calca si fiica adolescenta pe care o are.


Lily Mo Sheen are 18 ani si pare sa fi mostenit pe deplin frumusetea mamei ei. Kate a postat o fotografie cu fiica sa in ziua balului de absolvire, iar fanii ei au apreciat-o peste masura.

"Imi tai respiratia! Esti amuzanta si isteata si sperba si suficient de zapacita cat sa fii persoana mea favorita din intreaga lume!", a scris Kate in dreptul fotografiei.


Lily este rezultatul relatiei lui Kate cu actorul Michael Sheen, relatie care s-a incheiat din punct de vedere amoros inca de cand Lily avea 4 ani. Cei doi au ramas preteni foarte buni si se descriu reciprco folosind cele mai frumoase cuvinte, formand una dintre cele mai deschise familii din Cetatea Filmului. Kate este casatorita in prezent cu Len Wiseman, iar mariajul lor dureaza de 12 ani.

"Cred ca frumusetea este un dar pe care il ai pentru o perioada si de care te bucuri la maxim, atata vreme cat il ai. Si daca esti norocoasa si ai o fata care sa iti mosteneasca trasaturile, atunci te bucuri ca fiica ta are acest dar. Mama mea a fost o femeie foarte, foarte frumoasa", spunea Kate Beckinsale, acum in varsta de 43 de ani. Se pare ca la ele frumusetea chiar este o mostenire de familie, pentru ca e clar ca si Kate si-a mostenit mama, dar si Lily.

 

bant szn

A post shared by lily mo (@lily_beckinsale) on


 

happy birthday to the big sneeb! you're a good man, some may even say a real man

A post shared by lily mo (@lily_beckinsale) on


 

$unny

A post shared by lily mo (@lily_beckinsale) on


 

really busy day

A post shared by lily mo (@lily_beckinsale) on


Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos: 

related posts

Modifică setările cookies