Lipsita de imperfectiuni si defecte. Candice Swanepoel, surprinsa la plaja in timpul unui pictorial extra fierbinte


Ingerasul Victoria's Secret incepe promovarea liniei de costume de baie cu un pictorial de senzatie in insulele Saint Barthélemy. Paparazzi au surprins-o pe blondina de 27 de ani in actiune, imbracata in sutiene si bikini minuscule, cu formele la vedere.


Candice Swanepoel a demonstrat inca o data ca este detinatoarea corpului perfect. De parca mai era nevoie! Top modelul a ridicat gradele din termometre si a promovat prin sex-appeal linia de costume de baie a brand-ului "Victoria's Secret".

Desi pare greu de crezut avand in vedere stilul ei de viata actual, unul din cele mai frumosi Ingerasi poza in copilarie alaturi de... vaci. Candice a crescut la o ferma din Africa de Sud si si-a petrecut copilaria alaturi de animale. 

"Eram foarte salbatica. Aveam un frate mai mare cu care ma bateam continuu", a dezvaluit blondina intr-un interviu acordat celebrei reviste de moda Vogue. Supermodelul nu avea nici cea mai vaga idee ce va deveni peste ani.

Ea nu era deloc sigura pe ea, ba chiar se considera mult prea slaba:"Tatal meu ma poza mereu, iar eu nu stiam cum sa-l fac sa inceteze." Cu toate acestea, ea se declara foarte norocoasa, pentru ca a inceput sa lucreze devreme, iar primul ei job important a fost o sedinta foto pentru, atentieee: VOGUE.

FULLSCREEN
Lipsita de imperfectiuni si defecte. Candice Swanepoel, surprinsa la plaja in timpul unui pictorial extra fierbinte
  • /

related posts