Liviu Teodorescu, de la Vocea Romaniei: "Daca nu s-ar fi intors Marius Moga, as fi refuzat sa mai particip"


“Daca nu s-ar fi intors Marius Moga as fi refuzat sa mai particip”, a spus Liviu razand la videochat-ul perfecte.ro  “Nu vad concursul asta fara Marius, chiar nu-l vad. Poate l-as fi ales pe Smiley, dar concursul asta chiar nu ar fi avut farmec fara el.”, a mai spus el.


Liviu a avut numai cuvinte bune despre colegii lui din concurs: “M-am inteles bine cu Oana Radu – e haioasa rau. Iar Canaf e super extra. Vocea lui e de neconfundat, daca il auzi la radio stii ca e el. Da, mi-ar placea un duet cu Canaf!”

Fii tot timpul in CTRL si da LIKE la pagina noastra de Facebook! Suntem peste 59.000 in club. Intra si tu!

De altfel, Liviu a spus ca ar fi facut un duet cu oricare dintre colegele lui “Toate sunt extraordinare, asa ca as avea de unde sa aleg.”

Stefan sau Liviu? Asculta melodia aici si decide cine este Vocea dintre cei doi

Cat despre castigatorul Vocii Romaniei, Stefan Stan, interpretul “Electronic Symphony” a spus: “Mi se pare foarte ok ca a castigat Stefan, el are o maturitate si o experienta pe care noi, care suntem copii, nu o avem. Numai Dragos mai avea maturitatea asta.”

Liviu a povestit ca a ajuns sa participe la show datorita prietenei lui, Iulia: “Iulia mi-a spus sa ma duc la Vocea Romaniei. Si-a facut-o cu mana ei!”, a glumit el.

Tanarul cantaret a mai povestit inceputurile relatiei cu iubita lui  “Iulia m-a chinuit foarte mult timp pana sa fim impreuna. Mie-mi placea de mult timp de ea, dar cand o intrebam daca vrea sa ne intalnim, ea era: “Mda, poate alta data”. Eram asa, minge de ping-pong”.

Da CLICK AICI daca vrei sa te imprietenesti cu Liviu Teodorescu pe Facebook!
 

related posts