Logodnica lui Eros Ramazzotti este un model de lenjerie intima. Cum arata in bikini, nemachiata si cum arata adorabila fetita a cuplului


Dupa divortul de modelul elvetian Michelle Hunziker, impreuna cu care are o fiica de 17 ani, celebrul cantaret italian si-a regasit fericirea in bratele unui alt model, de data aceasta italian.


Este vorba despre modelul de lenjerie intima si actrita Marica Pellegrinelli.

Marica, in varsta de 29 de ani, este cunoscuta in tara natala datorita faptului ca a fost imaginea celebrului brand de cafea, Lavazza, dar si a brandului de lenjerie intima Yamamay.

Tanara a absolvit, de asemenea, cursurile unei facultati de teatru din Milano si a aparut in cateva filme si seriale italienesti, dar a avut si un rol episodic in "Somewhere", pelicula regizata de Sofia Coppola.

Marica, care este logodita de 2 ani cu Eros Ramazzotti, i-a daruit acestuia si o fiica in 2011, pe care au botezat-o Raffaela Maria.

Paparazzi au suprins-o pe ieri la o plaja din Miami pe Marica, impreuna cu Raffaela si un grup de prieteni. Modelul a purtat un costum deux-piece roz si si-a lasat parul liber pe spate, demonstrand ca are o frumusete naturala.

Marica a purtat-o in brate pe Raffaela, care, la 2 ani, pare sa mosteneasca trasaturile adorabile ale frumoasei ei mame.

Ce parere ai despre iubita si fetita lui Eros Ramazzotti? Te asteptati sa fie vorba despre un model?

related posts

Modifică setările cookies