Logodnica lui Robert Pattinson a pozat nud. Cum arata FKA twigs intr-o imagine publicata pe internet


Faptul ca FKA twigs nu este deloc rusinoasa nu mai e un mister pentru nimeni. Vedeta poarta cele mai sumare tinute de scena, insa nimeni nu se astepta sa se lase pozata chiar dezbracata.


Viitoarea sotie a lui Robert Pattinson a facut valuri pe internet cand s-a lasat pozata dezbracata, in cada, de catre o prietena care a publicat imaginea pe retelele de socializare.

Nemachiata si cu parul prins intr-o coada lejera in crestetul capului, artista care exceleaza si ca dansatoare a fost fotografiata intr-o pozitie de dans eleganta, ipostaza in care probabil ca numai Robert Pattinson a mai avzut-o pana acum.

Pe numele ei real Tahliah Debrett Barnett,  viitoarea sotie a starului din "Twilight" este o tanara artista cu origini jamaicane, spaniole si englezesti. In varsta de 26 de ani, aceasta a fost transformata intr-o tinta pentru admiratoarele actorului, care au sustinut intotdeauna legatura lui amoroasa cu Kristen Stewart si au considerat ca cei din formau un cuplu reusit chiar daca el a fost inselat.

Nemultumite sa ii vada pe cei doi impreuna, fanele de pe Twitter au inceput chiar sa faca tot felul de comentarii rasiste pe contul Tahliahei si sa o insulte: "Zici ca-i o maimuta! Cum a putut Rob sa o sarute?", "Nu-mi vine sa cred ca a renuntat la Kristen pentru ea, e ca o maimuta" sunt doar cateva dintre comentariile lasate pe reteaua de socializare.

FKA twigs nu a lasat lucrurile asa si le-a raspuns celor care o insulta: "Sunt profund dezamagita si dezgustata de comentariile rasiste de pe contul meu. Rasismul nu e acceptat in viata reala si nu ar trebui sa fie acceptat nici pe internet".

related posts