Lora, despre viitorul soț: “Am fost o mică scorpie…M-a echilibrat!”


Într-un interviu exclusiv pentru Perfecte.ro, Lora a vorbit despre nunta cu Ionuț Ghenu, copii, dar și despre trucurile sale de beauty & fashion. 

Tag-uri: #Lora #interviu

Lora, ești foarte schimbată. În bine! Cum îți place să te definești acum?
 
Schimbarea în bine vine odată cu maturizarea și cu o aranjare mai corectă a priorităților. Când evoluează aceste aspecte, se simte și în atitudine, expresia feței, limbajul corpului și energetic. Sunt o femeie care își acceptă toate trăirile și o mare schimbare, care m-a influențat, a fost momentul când am avut curaj să refuz să fac lucruri care îmi mâncau timp și energie, fără să mă ajute să evoluez în vreun fel.

Ce modificări, să zicem, mai urmează sau intenționezi să mai faci la look-ul tău?

Look-ul meu a fost mereu adaptat la ceea ce aveam de făcut într-o anumită perioadă și, întotdeauna, am lăsat loc schimbării în bine. Am vrut ca publicul meu să mă vadă crescând frumos și să demonstrez celor superficiali că nu e bine să subestimezi pe nimeni. 
 
Ești mulțumită acum de imaginea ta?

Poate par înfumurată, dar eu am fost mereu mulțumită de imaginea mea. Pentru că eu am știut întotdeauna că, dincolo de hainele aranjate de un stilist, este adevărata imagine a fiecăruia. Eu mereu voi fi fata ușor ciufulită, în boyfriend jeans, tricou, teniși și geacă de piele. 

Cum arată o zi din viață ta?

În prezent, sunt extrem de preocupată de faptul că nu prea dorm noaptea. Adorm spre dimineață și pierd prima parte a zilei. Apoi, bineînțeles, se aglomerează toate. Trebuie neapărat să mă reglez cu somnul.
  
Ești o împătimită a shoppingului? Cât de des îți place să faci cumpărături?

Nu sunt o împătimită a shopping-ului. Mă obosește și mă stresează ideea de a cheltui mult pe chestii pe care le port de câteva ori. Chiar acum mi-am luat o pauză din rearanjarea dressing-ului. Practic, trei sferturi din el nu va mai exista. Sunt oameni care au o adevărată pasiune pentru haine și prefer să lucrez cu ei. Marisa Paloma este, în prezent, cea care se ocupă să arăt bine. 
 
Care este piesa de rezistență din garderoba ta?

Judecând după cantitate, am multe geci, rochii și încălțăminte. 

Ce colecționezi din punct de vedere vestimentar?

Cred că acum colecționez încălțăminte sport, dar piesa de rezistență încă este geaca de piele. 

Care sunt cele 5 elemente de beauty esențiale în ritualul tău zilnic de frumusețe?

Aici chiar sunt în zona mea de confort. Pe partea de beauty și întreținere a pielii sunt foarte implicată. Ritualul meu zilnic înseamnă demachiere și hidratare. Mă machiez când am concerte, emisiuni, ședințe foto sau evenimente și indiferent de cât de stridente ar fi nuanțele la ochi sau buze, nu folosesc mult fond de ten și pudră. E important să beți apă și să faceți un gomaj și o mască o dată pe săptămână. Pe pagina mea de Instagram puteți găsi și ce produse folosesc. 

Ce nu îți lipsește niciodată din trusa de make-up?

Un creion multifuncțional pentru ochi și sprâncene, ruj și un stick, nu foarte cremos, de conturing.
  
Dar din frigider?

Din frigider nu-mi lipsesc niciodată ouăle, supa și crema mea de refacere a pielii, "Leac De-un Veac". Românească și naturală, cum îmi place mie.

Care este mâncarea ta preferata?

Supa de pui cu tăiței de casă sau găluște.
 
Ții diete?

Nu țin diete, dar de multe ori când exagerez într-o zi cu mâncarea, următoarea zi e complet diferită. Supele sunt sfinte.
 
Ce te supără cel mai des?

Răutatea și atotștiutorii.
 
Care este plăcerea ta vinovată?

Serialele, noaptea. Și va trebui să renunț urgent. 
  
La ce poftești cel mai des?
 
La supă. (râde)

Toată lumea așteaptă nuntă ta cu Ionuț Ghenu. Ați început pregătirile pentru marele eveniment, ați stabilit locația, ați vorbit despre asta?

Această așteptare va rămâne într-o zonă de mister, pentru că este ceva ce noi nu vrem să satisfacem. Mă flatează când oamenii ne complimentează, dar nu simt același lucru când vor să știe de căsătorie sau copil. Este foarte posibil să împărțim aceste noutăți doar cu prietenii și familia. Ne gândim și discutăm despre asta des. 

Cum ți-ai dori să fie acum nuntă ta și ce fel de mireasă îți dorești să fii de această data?

Mi-aș dori intimitate pentru că vreau să simt fiecare secundă. Am alături un bărbat care mă iubește pe mine, nu doar pe "Lora". Acum se va căsători Laura. 
  
Ce te-a atras cel mai tare la iubitul tău? Cum te-a cucerit?

M-a cucerit naivitatea cu care credea în oameni, loialitatea lui, faptul că era cel mai fericit când putea ajuta pe cineva, chiar dacă de cele mai multe ori era folosit. Mi-a plăcut că, deși am fost o mică scorpie, nu l-a împiedicat să îmi fie prieten și să vadă dincolo de încrâncenarea mea. M-a echilibrat și m-a făcut să înțeleg ce înseamnă să ai oamenii potriviți lângă tine. 

Cum îți place să definești relația voastră?

Suntem echipa rachetă. (râde)

Ce nu ai face niciodată din dragoste?

Tot ceea ce fac este din dragoste. Și relația cu muzica este bazată pe dragoste. N-aș putea să stau cu un om parșiv, manipulator, cu miere în glas și venin în inimă. 

 Când ai timp liber, cum preferi să te relaxezi?

Și eu și iubitul meu avem o gașcă frumoasă de prieteni alături de care ne place să petrecem timpul liber. Oamenii buni, inteligenți, creativi și sinceri, care ne înconjoară, ne motivează să creștem frumos.

Te vezi mămică? Îți dorești copii?

Îmi doresc copii, dar când am avut timp, nu am avut cu cine și când am cu cine, nu am timp. Dar vom rezolva problemă timpului.

Vine hitul toamnei din partea Lorei? Ce pregătești, muzical vorbind, pentru fanii tăi?

Tocmai am lansat o nouă bucățică din albumul nou "Despre demoni și iertare". Piesa se numește "Pleacă" și sper să fie pe sufletul celor care trec sau au trecut printr-o relație toxică. Sper să vă dea curaj. Urmează "Soare Negru", o introspecție fantastică, ce îmi va expune trăirile poate mai mult ca niciodată. 

Dacă nu era muzica, ce crezi că ai fi făcut acum?

Aș fi fost chirurg, ca tata, sau farmacist, ca mama. 
  

related posts

Modifică setările cookies