Loredana a pozat sexy alaturi de Pamela Anderson  


Din pacate pentru fanii ei, Pamela Anderson pare de neinduplecat: nu mai vrea sa mai pozeze in reviste pentru barbati. Va trebui ca admiratorii ei sa se multumeasca de acum inainte cu poze mai cuminti, cum este cea pe care a facut-o alaturi de Loredana.
 


Loredana a intervievat-o pe Pamela Anderson pentru Happy Hour si i-a propus chiar sa faca impreuna un duet.
“Ea a ramas socata cand i-am spus ca stiu ca a studiat saxofonul timp de sase ani in copilarie si la intrebarea mea daca putem face un cantec impreuna, a fost extraordinar de entuziasmata”, a spus Loredana.

In interviul acordat emisiunii ”Happy Hour”, Pamela Anderson a mai marturisit ca a luat hotararea de a nu mai poza in reviste pentru barbati: “Gata cu pozatul, cred ca sunt atatea alte femei superbe care pot sa pozeze acum”.

Planurile ei de viitor sunt altele: “Pe mine acum ma intereseaza alte lucuri, vreau sa imi petrec mai mult timp in compania animalelor, sa stau mai mult in Canada cu pisicile si cainii mei... Timpul trece si oamenii se schimba, isi doresc alte lucruri“. Diva sexy i-a mai facut o supriza lui Maruta si i-a trimis un autograf pe o carte scrisa chiar de ea.  

 

related posts

Modifică setările cookies