Loredana Ciobotaru a adoptat un nou look. Vezi cum arata febeletea lui Smiley de la Vocea Romaniei


Loredana Ciobotaru a devenit cunoscuta datorita participarii la editia a doua a show-ului Vocea Romaniei, reusind sa impresioneze cu vocea sa, dar si cu buna dispozitie si naturaletea pe care le emana.


Tanara si-a continuat cariera muzicala si dupa emisiunea, ea facand parte din trupa Life of Mars cu care are concerte si participa la evenimente mondene. 

Acum cateva luni, Loredana a marturisit ca pregateste o surpriza fanilor, si anume o melodie noua la care lucreaza cu cei de la HaHaHa Production. "Lucram la studio, da. Punem la punct un album chiar, care probabil va aparea in toamna insa nu stim inca singur daca single-ul de lansare va fi chiar cel pe care l-ati auzit atunci", spunea Loredana.

 

Odata cu relansarea carierei, Loredana Ciobotaru si-a facut si cateva schimbari de look, adoptand un stil cu tendinte rock. Intr-o serie de fotografii postate pe contul de facebook, tanara apare imbracata intr-o pereche de blugi, cu o camasa in carouri albastre si negre, cu o sapca pe cap si cu parul impletit

related posts