Loredana Ciobotaru, febletea lui Smiley de la "Vocea Romaniei", lanseaza primul ei single oficial. Cum arata la 2 ani de la terminarea show-ului


Loredana Ciobotaru, fosta eleva a lui Smiley de la "Vocea Romaniei", e pregatita sa ia cu asalt industria muzicala din Romania si isi lanseaza primul single ca artist Global Records, "Sarutul".


Lori a lansat in urma cu o seara primul single din cariera solo, "Sarutul”, compus de baietii de la Carla’s Dreams si produsa de Lukone, cu interventia talentatului Alex Caliman (chitaristul din band-ul INNEI) pentru bucatile muzicale de chitara.

VEZI IMAGINILE AICI.

Cunoscuta mai ales datorita aparitiei la "Vocea Romaniei", Loredana Ciubotaru a facut parte din trupa Life on Mars intre anii 2010 si 2014, formatie cu care a incheiat colaborarea la inceputul acestui an.

Tot incepand cu acest an, Lori este artist Global Records, firma de management a INNEI, alaturi de Antonia, Lucia, Sasha Lopez, Ale Blake si Broono.

"Lori mi-a atras atentia inca din auditiile de la Vocea Romaniei, este un performer bun, un artist cu care se lucreaza usor si am simtit ca trebuie sa faca parte din Global Records", a spus despre ea Stefan Lucian, Managing Partner Global Records.

CITESTE SI: Viata dupa ora 18:00. Cursuri de dezvoltare personala pentru femeile moderne

Loredana Ciubitaru, fosta feblete a lui Smiley, a filmat si videoclip pentru aceasta piesa, care urmeaza sa fie lansat in urmatoarele doua saptamani. Iata cum suna melodia cu care vrea sa cucereasca topurile:

FULLSCREEN
Loredana Ciobotaru, febletea lui Smiley de la "Vocea Romaniei", lanseaza primul ei single oficial. Cum arata la 2 ani de la terminarea show-ului
  • /

related posts