Loredana Ciubotaru isi serbeaza astazi ziua de nastere. Ce a mai facut dupa Vocea Romaniei


Loredana Ciubotaru a reusit sa se faca remarcata in sezonul 2 de la Vocea Romaniei, chiar daca nu a ajuns in finala. Concurenta din echipa lui Smiley implineste astazi 23 de ani, insa nu are timp prea mult sa sarbatoreasca: lucreaza de zor la primul album.


Chiar daca Vocea Romaniei s-a incheiat de ceva vreme, Loredana Ciubotaru tine inca legatura cu antrenorul sau Smiley. Loredana lucreaza la piesele de pe noul album la casa de productie a lui Smiley, Hahaha Production.

"Cea mai mare supriza de ziua mea mi-a facut-o colega mea de trupa, Loredana, care m-a asteptat acasa cu un tort facut de ea. De ziua mea imi doresc sa fiu fericita si sa ma bucur de tot ce am", a spus Loredana Ciubotaru pentru perfecte.ro.

Concurenta de la Vocea Romaniei spune ca si-a facut si ea un cadou: la sfarsitul lunii va pleca in vacanta la Barcelona.

Loredana sta pana seara tarziu la studioul de inregistrari pentru ca in toamna albumul sa fie gata. "E mult de munca, o sa fie multe surprize. Lumea este oricum receptiva, avem sute de fani. Dupa Vocea, lumea ma recunoaste pe strada si ma opreste sa ma intrebe diverse lucruri", a spus Loredana Ciubotaru pentru perfecte.ro.

FULLSCREEN
Loredana Ciubotaru isi serbeaza astazi ziua de nastere. Ce a mai facut dupa Vocea Romaniei
  • /


related posts