Loredana i-a facut un cadou surpriza "ingerasului" ei, Dragos Chircu. Vezi despre ce e vorba!


Loredana a fost impresionata de calitatile vocale ale lui Dragos Chircu si vrea neaparat sa inregistreze o piesa alaturi de el. Antrenoarea de la Vocea Romaniei s-a pus pe treaba si a compus o melodie special pentru acesta.


Loredana s-a intors din vacanta petrecuta In Emiratele Arabe Unite cu o energie debordanta, planuri mari si proiecte noi pentru fanii ei.

Nu este Ingerasul Loredanei, dar are o voce de inger. Uite ce voce extraordinara are pustiul din imagini

 “Maine intru din nou in studio cu Uwe Bossert, chitaristul trupei Reamonn, am compus un cantec special pentru Dragos Chircu pe care il voi canta in duet cu el. In plus sunt aproape gata aproape o duzina de cantece, un videoclip deja s-a filmat la primul single de pe album care se numeste Sexting. De abia astept sa deschidem tolba cu cantece si cu noi povesti pentru 2012 si pentru toti fanii mei”, completeaza Lori

Dragos Chircu a fost recent la videochatul perfecte.ro, unde a vorbit despre schimbarea pe care Vocea Romaniei a adus-o in viata lui.

"Nu este obositor statutul asta de persoana publica, de abia asteptam nu atat sa fiu cunoscut, cat sa imi fie recunoscuta munca. La inceput ma gandeam "Oare cand o sa mananc, o sa se uite lumea in gura mea?!", a povestit Dragos despre cum i s-a schimbat viata de cand s-a inscris in concurs.

"Eu l-as fi ales pe Cristian Sanda Vocea Romaniei! Lumea spune ca este inca mic, ce legatura are varsta?!", a spus Chircu la videochatul perfecte.ro, transmis pe profilul nostru de Facebook.

Dragos Chircu a marturisit ca s-a temut de reactia parintilor si prietenilor apropiati atunci cand a fost anuntat castigatorul de la Vocea Romaniei. "Mi-a fost frica de reactia parintilor si a prietenilor, asa ca i-am cautat cu privirea. Nu sa caut eu intarire, ci ca sa ii intaresc eu pe ei. Incercam sa ii consolez. Nu mor daca nu iau premiul asta, nu despre asta este vorba! Nu am participat niciodata pentru bani", a mai spus Dragos.

Dragos Chircu a marturisit ca primeste zilnic cereri in casatorie. "Am primit multe cereri in casatorie, de altfel am avut prietena 4 ani si jumatate. Dar de cand cu participarea la Vocea nu m-am implicat in nicio relatie pentru ca am vrut sa fiu foarte dedicat show-ului si nu am vrut sa imi distraga nimeni atentia".


 

related posts

Modifică setările cookies