Lourdes Leon, surprinsa intr-o ipostaza nepotrivita pentru varsta ei. Cum a fost fotografiata fiica Madonnei 


De cand a absolvit liceul, Lourdes Leon se distreaza in continuu alaturi de prieteni si de familie, cea mai recenta locatie in care a fost surprinsa fiind la Cannes.


Tanara de 17 ani nu pare sa considere varsta un impediment pentru distractie, astfel ca fiica Madonnei a fost surprinsa de mai multe ori fumand. De aceasta data, Lourdes a renuntat la tigarile normale si a ales una rulata, continutul acesteia fiind necunoscut. 

Imbracata intr-un costum de baie negru, format din doua piese, tanara si-a etalat inca o data fizicul de invidiat si formele generoase. Lourdes era insotita de mai multi amici, parand sa se distreze foarte bine, fara supravegherea adultilor. 

In 2012, pe cand Lourdes Leon avea 15 ani, Madonna si-a exprimat dezacordul fata de practicile fiicei sale, insa se pare ca acest lucru nu a contat, tinand cont de faptul ca aceasta a continuat sa fumeze, chiar si de fata cu ea. 

"Nu cred ca sunt suficient de restrictiva si puternica pe cat ar trebui. Este dificil, fiecare zi reprezinta o negociere", declara la vremea respectiva cantareata.  

FULLSCREEN
Lourdes Leon, surprinsa intr-o ipostaza nepotrivita pentru varsta ei. Cum a fost fotografiata fiica Madonnei 
  • /

related posts