Lovitura de gratie pentru Robert Pattinson: Kristen Stewart s-ar intalni cu... o femeie. Cum arata presupusa ei iubita


Dupa controversata relatie pe care au avut-o, Robert Pattinson pare sa-si fi gasit linistea alaturi de o tanara cantareata din Marea Britanie. Nici Kristen nu mai sufera insa dupa partenerul ei din "Twilight" si, potrivit presei straine, iubeste din nou.


Presa mondena din strainatate scrie ca actrita Kristen Stewart si-ar fi reorientat preferintele si ca ar avea o relatie cu o femeie. Dupa ce l-a inselat pe Robert Pattinson cu un barbat insurat, tanara ar fi inceput sa petreaca tot mai mult timp cu prietenii ei, inclusiv cu Alicia Cargile, care a lucrat la un moment ca asistenta pentru ea.

In perioada in care colaborau din punct de vedere profesional, cele doua ar fi devenit foarte bune prietene, iar orele in care si-au facut confesiuni si s-au destainuit una alteia ar fi dus la aparitia tot mai multor speculatii.

Presa de peste ocean se refera la Alicia Cargile ca la "presupusa iubita a lui Kristen Stewart", iar jurnalistii scriu ca intre cele doua ar fi ceva mai mult decat o simpla relatie de amicitie.

Desigur, nu a aparut nicio confirmare din partea fetelor, iar reprezentantii lor nu comenteaza articolele aparute in presa, dar, in showbiz, nu iese niciodata fum fara foc. Iata mai jos cateva imagini cu cele doua. Spune-ne in sectiunea de comentarii daca ti se pare ca zvonurile ar putea fi adevarate si, mai ales, daca s-ar potrivi:

FULLSCREEN
Lovitura de gratie pentru Robert Pattinson: Kristen Stewart s-ar intalni cu... o femeie. Cum arata presupusa ei iubita
  • /

related posts