Lovitura de teatru! O revista din Statele Unite ale Americii sustine ca Printesa Diana NU a murit


Cel mai recent numar al tabloidului american Globe vine cu o adevarata bomba mediatica legata de Familia Regala Britanica: editorii sustin ca Printesa Diana, sotia Printului Charles si mama lui William si Harry ar fi inca in viata.


Intreaga lume a varsat lacrimi in anul 1997 la aflarea vestii ca Diana, Printesa Inimilor, a murit intr-un tragic accident rutier.

Dupa 16 ani de la decesul acesteia insa, o revista americana sustine ca cea mai indragita figura regala a perioadei contemporane nu ar fi murit la Paris. Bineinteles, editorii au refuzat sa ofere detalii concrete, ei sustinand ca cititorii vor putea sa afle totul despre ce s-a intamplat cu adevarat in acea zi tragica de 31 august in care Diana ar fi plecat dintre noi.

Surescitati, ceilalti jurnalisti americani au inceput, bineinteles, sa isi puna tot felul de intrebari legate de afirmatia celor de la Globe. Daca Printesa Inimilor traieste intr-adevar, unde este, unde se ascunde? De ce si-a inscenat moartea? Ce s-a intamplat cu ceilalti pasageri din automobil? In viata este si bodyguardul/ presupusul amant, Henri Paul? Ce a facut Diana in toti acesti ani si cati dintre membrii Monarhiei Britanice stiu ca ea traieste?

Pana cand nu va aparea la chioscuri revista, toate intrebarile raman fara raspuns. Trebui sa trebuie sa recunoastem totusi ca vestea este una cel putin socanta.

Voi care credeti ca sunt sansele ca Printesa sa fie inca in viata? Cum credeti ca s-ar schimba viata Familiei Regale daca acest lucru ar fi adevarat?

FULLSCREEN
Lovitura de teatru! O revista din Statele Unite ale Americii sustine ca Printesa Diana NU a murit
  • /

related posts