Lucrul pe care fanii lui Michael Jackson nu l-au banuit. Ce s-a intamplat intre Madonna si Regele Pop


Invitata lui James Corden in cea mai recenta editie Carpool Karaoke, Madonna a facut cateva dezvaluiri in premiera, care, cu siguranta, i-a luat prin surprindere pe fanii lui Michael Jackdson. Madonna a marturisit ca ea si Regele Pop s-au sarutat si ca ea a fost cea care a initiat gestul.


Madonna i-a facut dezvaluirea in premiera lui James Corden, in momentul in care acesta a intrebat-o cum era sa fii prietena cu Michael Jackson. Aceasta nu s-a putut abtine sa nu reinvie trecutul, raspunzand "So you want me to kiss and tell", adica sa dea cartile pe fata legat de relatia ei cu Michael. Gazda Carpool Karaoke a fost foarte surprinsa sa auda ca cei doi s-au sarutat, Madonna specificand ca si "limba" a fost implicata in proces :)

"Normal ce ne-am sarutat. Sunt de ceva vreme in showbiz. N-am spus asta decat unei prietene pana acum, nimeni nu m-a intrebat. Eu am fost cea cu initiativa, el era un pic timid, dar a fost complice. L-am relaxat cu un pahar de vin chardonnay. A facut minuni". a spus Madonna.Madonna i-a mai dezvaluit lui Corden ca ii prezent duce un stil de viata exemplar: "Nu fumez, nu beau, nu petrec. Viata mea este foarte previzibila".

Cantareata a creat o multime de controverse in urma dansului lasciv pe care l-a practicat in masina lui James Corden, multi considerand gestul ei deplasat.


FULLSCREEN
Lucrul pe care fanii lui Michael Jackson nu l-au banuit. Ce s-a intamplat intre Madonna si Regele Pop
  • /

related posts

Modifică setările cookies