Lucrul pe care il face Loredana la sala. Ce dezvaluire a facut antrenoarea de la Vocea Romaniei


Loredana a aratat fabulos in cele doua outfituri pe care le-a afisat in primele editii ale show-ului Vocea Romaniei. Artista a dezvaluit ca petrece mult timp la sala, lucru care se vede si cu ochiul liber.


Loredana are o silueta de adolescenta, care ii permite sa poarte orice tinuta fara probleme. Artista arata la fel de bine in rochii mini, pantaloni scurti sau body-uri ultra sexy. Si asta pentru ca acorda mare atentie siluetei sale. Loredana nu chiuleste niciodata de la sala de fitness.

Antrenoarea de la Vocea Romaniei a dezvaluit pe ce stil de muzica are cel mai mare spor la sala. "O sa radeti, dar la sala prefer muzica simfonica. Ma relaxeaza mai mult", a spus Loredana pentru perfecte.ro.

Totusi, atunci cand vrea sa arda multe calorii, schimba ritmul. "Ma antrenez des pe beaturile musical-ului "Don't Cry For Me Argentina", iar pentru ceva mai up tempo aleg Firestarter de la Prodigy", ne-a mai dezvaluit antrenoarea.

Silueta perfecta a Loredanei poate fi admirata in noul ei clip, Risipitor.

 

Noul videoclip prezinta o lupta intre artista si alter ego-ul ei masculin, ocazie cu care Loredana a adoptat o atitudine masculina, care o prinde de minune. Tinutele Loredanei au fost asigurate de Radu Mada, de machiajul artistei s-a ocupat Alex Abagiu, iar coafurile sale au fost realizate de Sorin Stratulat.

ProTV a lansat aplicatia “Fii Antrenor” la Vocea Romaniei. Citeste aici cum te poti juca pe aplicatie.

FULLSCREEN
Lucrul pe care il face Loredana la sala. Ce dezvaluire a facut antrenoarea de la Vocea Romaniei
  • /


related posts