Lucy Hale, aparitie sexy alaturi de noul iubit. Cat de bine arata in costum de baie starul din Pretty Little Liars


Lucy Hale pare sa-si fi gasit fericirea alaturi de Anthony Kalabretta, dupa o perioada in care parea sa nu aiba foarte mult noroc in ceea ce privesc relatiile sentimentale. 


Actrita din Pretty Little Liars a fost surprinsa de paparazzi in timp ce se relaxa alaturi de iubitul ei in Hawaii, ocazie cu care vedeta de 26 de ani a bifat si o aparitie sexy in costum de baie. 

Cei doi indragostiti nu au avut vreo problema in a-si arata sentimentele in public si s-au comportat ca atare, lasand sa se inteleaga ca relatia lor este una fericita. 

Lucy a purtat un costum de baie format din doua piese, cu sutien roz, fara beretele si slip verde fosforescent, in timp ce Anthony a optat pentru un slip in nuante de roz si albastru.

Inainte de relatia cu Anthony Kalabretta, Lucy Hale a fost impreuna cu Adam Pitt, perioada in care actrita publica constant imagini cu iubitul ei. De aceasta data, vedeta a ales sa pastreze discretia cu privire la viata persoanala, aceasta fiind una dintre putinele aparitii alaturi de noua cucerire.

related posts

Modifică setările cookies