Luisana din Erreway a devenit mamica! Vezi prima poza cu bebelusul ei si al lui Michael Buble


Luisana Lopilato, solista blonda si cea mai tanara membra a formatiei Erreway a devenit mamica ieri, spre incantarea maxima a intregii familii si a miilor de fani pe care inca ii are.


Luisana si sotul ei, solistul Michael Buble, au devenit parintii unui baietel frumos si sanatos pe care l-au botezat Noah. In varsta de 26 de ani, fosta vedeta de telenovele a dat nastere bebelusului intr-un spital din Vancouver, la primele ore ale diminetii.

Incantat nevoie mare, Michael nu a intarziat sa le dea vestea cea buna fanilor, scriind "Bucuros peste masura si plin de recunostinta pentru venirea pe lume a fiului meu". La randul ei, Luisana a postat pe contul de Twitter: "Ne simtim plini de lumina si binecuvantare pentru nasterea lui Noah Buble din data de 27 august, la 2:26. Suntem fericiti".

Michael a scris chiar cu putin timp inainte de venirea pe lume a copilului ca ii sta alaturi mereu sotiei si ca pentru ea este greu sa se descurce singura: "Se teme. E intr-o tara care nu e cea natala, in care oamenii nu vorbesc prima ei limba, asa ca intreaga familiei are grija sa nu ii lipseasca nimic".

Atentiile au ajutat-o pe Lu sa nasca in siguranta, iar acum totul este in regula si armonie pentru toata familia.

related posts

Modifică setările cookies