"M-am nascut cu coada! Mi-a fost amputata mai tarziu!" Ce diva internationala a facut dezvaluirea bomba


Drama prin care cantareata a trecut inca de cand a vazut lumina zilei, i-a socat pe fani. Desi a fost mereu apreciata, iar in concerte parea ca artista nu are nicio problema, acum aceasta a dezvaluit ca s-a nascut cu o... coada.


Indragita artista Kesha a confirmat ca nu este doar un zvon si ca ea chiar nu s-a nascut ca un om normal. Avea o coada de aproximativ un centimetru, care i-a fost taiata imediat de medicii prezenti la nastere.

"Avem o coada cand m-am nascut. Era o coada mica, de aproximativ un centimetru pe care mai apoi mi-au taiat-o. Sunt foarte trista cand povestesc asta", a declarat artista internationala.

Daca majoritatea vedetelor nu ar fi povestit niciodata despre o astfel de malformatie, Kesha a avut puterea sa vorbeasca despre ceea ce a marcat-o. Ceea ce o intristeaza cel mai mult pe vedeta in varsta de 26 de ani nu este insa operatia prin care a trecut, ci faptul ca acea coada i-a fost inlaturata si nu mai este diferita de ceilalti oameni.

Voi ce credeti, faptul ca a dezvaluit acest lucru o sa-i afecteze cariera artistica sau o sa se transforme intr-un atuu?

FULLSCREEN
"M-am nascut cu coada! Mi-a fost amputata mai tarziu!" Ce diva internationala a facut dezvaluirea bomba
  • /

related posts

Modifică setările cookies