"Ma doare totul!" Mesajul ingrijorator transmis de Ariana Grande fanilor ei. Ce a patit


Fanii cantaretei Ariana Grande au primit o veste neplacuta din partea artistei. In urma cu putin timp, ea a fost nevoita sa isi anuleze concertele din cauza unor probleme de sanatate.


"Ma doare totul!", le-a scris Ariana Grande celor care o urmaresc pe Instagram. "Sacramento, imi pare incredibil de rau ca nu pot sa sustin concertul din aceasta seara. Sunt prea bolnava. Nu vreau sa va dezamagesc. Imi reprogramez reprezentatia si sper ca pana atunci sa fiu bine si sa compensez pentru neplacerile create. Va iubesc mult", a incheiat ea.

Ariana se confruntase cu probleme si cu cateva seri inainte de a scrie acest mesaj, cand a fost nevoita sa sustina un concert in Portland, Oregon. Chiar cu o zi inainte sa urce pe scena, ea si-a anuntat fanii: "Nu mi-e bine deloc. Stau in pat, cu ceai langa mine si maraton de OITNB (N.R: Orange is the New Black) pornit. Sper sa fiu in regula pentru voi".

Show-ul statea sa inceapa, cand Ariana a mai scris: "Sunt mai infofolita decat de obicei la acest show. Sunt bolnava si am frisoane teribile, scuze pentru hanoracele in plus. Ne vedem curand".

Grande s-a imbolnavit in urma programului dur pe care si l-a stabilit impreuna cu echipa ei pentru a duce la bun sfarsit turneul "The Honeymoon Tour". Dornica sa acopere o parte cat mai mare de zone georgrafice si de fani, si-a programat 65 de concerte, care au rapus-o la pat. Vedeta beneficiaza insa de supravegherea medicala a unor specialisti si se va insanatosi, probabil, in timp util pentru a-si relua reprezentatiile.

related posts

Modifică setările cookies