"Ma simteam atat de mizerabil incat mi-am tocat corpul la propriu". Dezvaluirile facute de Heidi Montag, vedeta care si-a facut 10 operatii estetice intr-o zi


La 23 de ani, Heidi Montag uimea pe toata lumea cu decizia radicala pe care a luat-o, aceasta suferind 10 operatii estetice intr-o singura zi.

Tag-uri: #Heidi Montag

La vremea respectiva, adica acum cinci ani, cea care a fost poreclita drept "cea mai plasticata vedeta de la Hollywood" a dat peste 30.000 de dolari.

Intr-un interviu acordat la o emisiune TV, femeia de 28 de ani a marturisit ca regreta decizia pe care a luat-o atunci, declarand ca: "Imi displacea felul in care aratam atat de mult incat mi-am tocat corpul la propriu".

Dupa ce si-a taiat urechile si osul barbiei, tanara a mai ajuns de nenumarate ori pe masa de interventii, iar anul trecut si-a micsorat sanii, deoarece a concluzionat ca nu poate face fata greutatii silicoanelor mult prea mari pe care si le pusese anterior. 

Asa arata in prezent Heidi Montag

"Implanturile imi cadeau, erau atat de grele, incat ma simteam ingrozitor. Nu vroiam sa ma operez, dar a fost necesar", a explicat aceasta.

Casatorita cu Spencer Pratt din 2009, Heidi Montag a marturissit ca nu va mai apela la chirurgia estetica. "Mi-a ajuns. Vreau sa imbatranesc natural", a afirmat vedeta.

related posts

Modifică setările cookies