Macaulay Culkin, cu burtica, indragostit lulea. Cum a fost vazut actorul dupa ce a parut in pragul anorexiei


Viata agitata, celebritatea si substantele novice l-au facut pe actorul din Home Alone sa arate ingrijorator, insa situatia este complet diferita acum.


Macaulay Culkin este indragostit lulea si, mai mult decat atat, a capatat in greutate suficiente kilograme cat sa fie aproape de nerecunoscut. Cu obraji si burtica, fostul pusti din filmul cel mai urmarit de Craciun pare sa fi luat decizii care l-au adus pe linia de plutire.

In varsta de 37 de ani, Macaulay Culkin pare ca a trecut peste perioada neagra de acum cativa ani, cand tabloidele il dadeau ca si mort. Dependent de droguri, starul din Home Alone ajunsese intr-o stare deplorabila: era piele si os, cu o mimica ce nu il lasa sa para o persoana cu o stare medicala buna.

Acum, insa, Macaulay are o relatie cu Brenda Song, o frumoasa bruneta cunoscuta dupa aparitiile in seialul The Suite Life of Zack & Cody. Desi celor doi nu le plac aparitiile publice, paparazzi i-au fotografiat impreuna, in compania lui Paris Jackson. Fiica lui Michael Jackson este fina lui Culkin, iar cei doi sunt buni prieteni.

Simti ca vine Craciunul! “Singur acasa” este in fiecare sambata la PRO TV incepand din 9 decembrie >>>

Cei de la Daily Mail au facut publice imaginile, pe care le puteti vedea mai jos: 

related posts

Modifică setările cookies