Mackenzie Foy: are numai 12 ani, dar deja se anunta a fi urmatoarea mare frumusete de la Hollywood. Imaginile care o dovedesc


Micuta Mackenzie Foy a devenit celebra in intreaga lume dupa ce a fost distribuita in ultima parte Saga Amurg, Breaking Dawn 2. Mackenzie joaca rolul lui Renesmee, fiica jumatate om jumatate vampir a Bellei Swan si a lui Edward Cullen.


Mackenzie si-a inceput cariera inca de la 4 ani, cand parintii au dus-o la diverse castinguri. Treptat a prins cateva roluri in reclame, iar mai apoi a aparut in serialele Hawaii Five-0 si FlashForward.

Vezi 5 obiceiuri gresite ale copiilor si cum le corectezi

Micuta actrita a facut cursuri de balet, jazz, step si TaeKwonDo.

Ai o fetita si nu stii la ce sport sa o dai? Afla de ce baletul ar putea fi una dintre solutii

Saptamana aceasta, Mackenzie si-a luat noul rol de superstar in serios, cand a pasit pe covorul rosu la premiera Breaking Dawn 2 alaturi de Kristen Stewart si Robert Pattinson.

"Cand i-am cunoscut pentru prima oara pe Rob si Kristen am fost atat de incantata. Sunt oameni extrem de draguti, sunt extraordinari si e foarte placut sa fiu in preajma lor".

Foto: Getty Images

Desi are doar 12 ani, Mackenzie impresioneaza deja cu aparitiile sale pe covorul rosu.

FULLSCREEN
Mackenzie Foy: are numai 12 ani, dar deja se anunta a fi urmatoarea mare frumusete de la Hollywood. Imaginile care o dovedesc
  • /

related posts