Madalina Manole, condusa pe ultimul drum. VEZI LIVE


Cortegiul funerar cu sicriul Madalinei Manole a plecat de la Sala Radio din Capitala in noaptea de joi spre vineri, in jurul orei 1.30, spre Ploiesti, unde artista va fi inmormantata vineri, la cimitirul Bolovani.


In noaptea de joi spre vineri, in jurul orei 1.00, rudele si fanii ramasi la Sala Radio din Capitala au inceput sa transporte sutele de flori, coroanele si lumanarile spre mai multe masini de tip duba. Ulterior, in jurul orei 1.20, sicriul artistei a fost scos din foaierul Salii Radio in aplauzele zecilor de fani prezenti.

In acest rastimp, membrii familiei au putut ramane timp de zece minute singuri cu artista, pentru a-si lua ramas bun. Potrivit reprezentantilor familiei, sicriul va fi depus vineri, in jurul orei 10.00, la Casa Sindicatelor din Ploiesti, urmand ca dupa amiaza Madalina Manole sa fie inmormantata la cimitirul Bolovani din oras.

Sicriul cu trupul neinsufletit al Madalinei Manole a fost depus in foaierul Salii Radio joi, in jurul orei 15.30, artista fiind asteptata de circa 100 de fani si de reprezentanti ai presei. Cei prezenti au aplaudat-o pe artista in momentul in care sicriul a fost depus in foaierul Salii Radio.

Va reamintim ca Madalina Manole a fost gasita moarta de sotul ei, miercuri dimineata, in locuinta lor din localitatea Otopeni.

Potrivit Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, in urma primelor cercetari efectuate au rezultat indicii ca Madalina Manole a ingerat in mod voluntar o substanta toxica.

Artista a fost gasita cazuta intr-un holisor langa baie, iar in cadere si-a spart capul. Langa ea a fost gasita o sticla care continea o substanta toxica. Era imbracata intr-o pijama tip trening, iar investigatiile nu au relevat o eventuala tentativa de omor.

In urma cu trei saptamani, Madalina Manole ar fi avut o tentativa de sinucidere, cu pastile de raceala. Madalina Manole ar fi implinit miercuri 43 de ani.

Vezi live ceremonia de inmormantare pe stirileprotv.ro!

related posts

Modifică setările cookies