Terminator se intoarce! Talie de viespe si muschi de otel: Madonna arata ca o culturista veritabila


Madonna se pregateste intens pentru recitalul pe care il va sustine cu ocazia finalei Super Bowl, unul dintre cele mai asteptate evenimente sportive din America. Ca sa fie in forma maxima, regina pop a tras la greu de fiare, iar rezultatele sunt impresionante - dintr-o femeie gratioasa s-a transformat intr-o diva musculoasa.


Chiar si o diva ca Madonna (53 de anisimte o mare presiune inaintea unui eveniment ca Super Bowl - audientele explodeaza, practic toata America este cu ochii pe tv. Anul trecut s-au uitat 111 milioane de telespectatori.  Diva pop a sustinut o conferinta de presa in care a vorbit despre recitalul pe care il va sustine in pauza meciului.

Madonna a venit imbracata in negru, insa tinuta ei a fost departe de a fi sobra. Insa nici nu se poate incadra la cele mai reusite aparitii ale sale. Oricum, toata lumea era mai degraba cu ochii pe bicepsii ei decat pe haine. Se pare ca Madonna lucreaza intens la sala cate 90 de minute de cinci ori pe saptamana. Si asta inca e varianta redusa. "Nu mai fac sport ca inainte. Am patru copii, 5 joburi", a explicat cantareata.

Sexy, in rochie scurta si mulata, cu geaca de piele! Cum arata Mariah Carey dupa nasterea gemenilor

FULLSCREEN
Terminator se intoarce! Talie de viespe si muschi de otel: Madonna arata ca o culturista veritabila
  • /

related posts