Madonna a facut cel mai tare show din istoria Super Bowl VIDEO


A promis ca va face "cel mai tare show din istoria omenirii" si s-a tinut de cuvant. Madonna a impresionat in pauza meciului de Super Bowl - a avut un recital spectaculos. 


Madonna a intrat in scena inconjurata de zeci de dansatori, care jucau rolul unor soldati egipteni. Madonna, ca o Cleopatra blonda, si-a facut aparitia intr-o capa aurie si o coronita demna de marile regine din antichitate.

VIDEO / Vezi aici cum era sa cada pe scena.

 

Odata ce si-a dat capa jos, Madonna si-a dezvaluit silueta intens lucrata inainte de acest eveniment. Cantareata a purtat o pereche de cizme negre peste genunchi, o rochie Givenchy, peste care si-a pus o "fusta" de inspiratie romana.

Gala Super Bowl din acest an a fost de-a dreptul extravaganta. Pe scena si-au facut aparitia galdiatori si printese, in costume extravagante, iar Nicki Minaj a intruchipat-o pe Cleopatra.
 

VEZI CE GEST OBSCEN A FACUT M.I.A PE SCENA PE STIRILEPROTV.RO.

Potrivit stirileprotv.ro, o multime de vedete au asistat la finala campionatului de fotbal american din Indianapolis, mai ales ca evenimentul a fost marcat si printr-o multime de petreceri.

Iar Adam Sandler, Danny DeVito si Jon Hamm au avut si ce sarbatori: echipa lor favorita, New York Giants, a invins New England Patriots cu 21 la 17.

Alec Baldwin, Lenny Kravitz, Taylor Launter sau Jon Hamm au urmarit si ei meciul cu sufletul la gura. Mai ales ca tineau mai toti cu The Giants, care au si castigat cupa.

  • Madonna a facut cel mai tare show din istoria Super Bowl VIDEO

related posts

Modifică setările cookies