Magda Palimariu – „Piticu’ ma alinta inimioara si ingeras”


Prin firea sa prietenoasa, Piticu’ a cucerit-o definitiv pe Magda, care nu a stat prea mult pe ganduri si s-a mutat impreuna cu el. Vezi cum face fata vietii „de familie” si cum se intelege cu fetele din „gasca Simplu” – Iulia Vantur si Laura Cosoi intr-un material exclusiv al site-ului perfecte.ro.


Prezentatoarea rubricii Vremea de la Pro TV marturiseste ca s-a integrat foarte bine in grupul baietilor de la Simplu, pe care ii caracterizeaza ca fiind „exact asa cum ii vezi la televizor: veseli, pusi tot timpul pe glume, haiosi, spontani si fara niciun fel de ifose”. Cu exact aceleasi calitati a reusit si Piticu’ sa o cucereasca, la care se mai adauga si increderea. „Ionut este un tip pe care ma pot baza, iar sinceritatea lui este dezarmanta. Dar o apreciez”, a declarat Magda.

Si pentru ca ceilalti colegi din trupa au iubite la fel de celebre ca si Magda, acesta nu lasa loc speculatiilor si marturiseste ca se simte foarte bine in compania lor. „Sunt de mult timp colega cu Iulia si cu Laura, amandoua fiind implicate in proiecte ale trustului PRO. Asadar, ne cunoastem de ceva vreme", a spus ea.

Magda s-a adaptat foarte repede la viata de cuplu si a hotarat sa renunte la unele tabieturi de pe vremea cand era singura. Acum ar face orice pentru a petrece cat mai mult timp cu iubitul sau, asa ca si-a schimbat putin programul. „De cand m-am mutat impreuna cu Ionut nu mai ajung la sala seara, la o ora tarzie. Prefer sa stam impreuna, iar la sala incerc sa merg in prima parte a zilei”, povesteste Magda.

Si pentru ca dragostea trece prin stomac, frumosul cuplu trebuie sa treaca si prin bucatarie din cand in cand. Cei doi nu pregatesc insa mancare ca la mama acasa, ci apeleaza la salate pe repede inainte. „Ne-am obisnuit sa facem totul impreuna, inclusiv gatitul. Ne completam in bucatarie, pentru ca lui ii place foarte mult sa gateasca. Chiar daca nu se intampla asta prea des, atunci cand gatim acasa preferam salatele si mancarea usoara", a spus Magda.

In bucatarie sau nu, Piticu’ gaseste cu orice ocazie momentul potrivit pentru a o alinta pe Magda. „Pentru Ionut sunt „inimioara” si „ingeras”. Dar acestea sunt doar cele mai des folosite apelative, pentru ca mai sunt inca o multime care vin spontan”, a incheiat Magda Palimariu.


 related posts