Mai rupti de atat nici ca se putea. In ce blugi s-a imbracat Kourtney, sora mai mare a lui Kim Kardashian


Blugii rupti, cu foarte multe gauri sau franjuri au fost preferatii vedetelor anul acesta. Mai ales surorile Kardashian i-au purtat la iesirile casual in oras.


Blugii rupti sunt in tendinte, insa unele vedete merg pana la extreme. Clanul Kardashian - si il includem aici si pe Kanye West - are o adevarata colectie de blugi din care lipsesc bucati impresionante de material :) Pielea la vedere este sexy, iar "sexy" este cuvantul de baza in cea mai celebra familie de la televizor.

In urma cu putin timp, paparazzii au surprins-o pe cea mai mare dintre surorile Kardashian pe strazile din Los Angeles imbracata intr-o pereche de pantaloni rupti, adidasi in picioare si ochelari de soare la ochi. De obicei eleganta si mai conservatoare putin decat surorile ei, Kim si Khloe, Kourtney a indraznit sa poarte modelul momentului si sa inlocuiasca stilul cizelat cu ceva de inspiratie urbana.

De altfel, Kourtney Kardashian reprezinta dovada vie ca orice femeie se poate reinventa si se poate transforma intr-o aparitie care nu poate fi trecuta cu vederea. Dupa 3 nasteri si mult mai putin sacrificii decat surorile sale, vedeta in varsta de 37 de ani arata impecabil.


 

related posts

Modifică setările cookies