Mai sexy ca niciodata in costum de baie cu decolteu lateral. Kylie Jenner, imagini care nu mai au nevoie de cuvinte


Abia a implinit 18 ani, dar are deja lumea la picioare. Cea mai mica dintre fetele clanului Kardashian/Jenner a impresionat recent, cand a aparut in vacantele exotice din Mexic si St. Barts in cele mai cool costume de baie.


La doar 18 ani, Kylie Jenner este una dintre cele mai influente adolescente din intreaga lume, iar de patru ani se intretine singura. Avand mana libera in privinta oricarei achizitii, bruneta alege articole vestimentare hot si se pozeaza mai apoi cu ele, in cele mai sexy ipostaze.

Recent, fiica cea a mica a lui Kris si Caitlyn Jenner, a publicat pe internet doua imagini de la plaja, in care isie taleaza decolteul lateral si priveste provocator catre camera. Anii petrecuti in preajma surorilor mai mari, la randul lor adepte ale unui stil provocator, au dat rezultate si pentru mezinele familiei, Kylie fiind dovada clara a acestui fapt.

Bruneta criticata ca ar avea o relatie cu un barbat de 25 de ani desi ea are doar 18 a emanat sex-appeal prin fiecare por, iar mai jos puteti vedea imaginile care au facut furori printre cei care o urmaresc pe reteaua de socializare Instagram:

 

red

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

 

relax w meee

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

related posts

Modifică setările cookies