(P) Mai sunt 3 zile. Cum scapi cel mai ieftin si comod de problema asigurarii locuintei


Statul roman va incepe de pe 15 iulie sa dea amenzi celor aproximativ 6 milioane de romani care nu au o asigurare de locuinta valabila. De ce sa stai la cozi, sa cauti loc de parcare sau sedii de asiguratori? Cel mai simplu mod de a scapa de grija asigurarii casei este fie prin comanda telefonica, fie prin internet.


Doar 575.000 de romani si-au incheiat polita de asigurare a locuintei pana la acest moment, toti ceilalti lasand aceasta problema pana in ultima zi. Pentru a evita cozile, aglomeratia si neplacerile cauzate de gasirea unui loc de parcare si a asteptarii printr-o achizitie clasica a unei asigurari, a fost infiintat numarul cu tarif normal 021/9799 la care se poate comanda polita de asigurare a locuintei, cu livrare gratuita.

Stau la bloc, de ce sa imi fac asigurarea pentru inundatie naturala si alunecare de teren?

Noutatea este ca, se poate incheia cu aceeasi suma de bani o asigurare a locuintei cu mai multe riscuri asigurate. O polita obligatorie a locuintei costa 20 de euro pentru o suma asigurata de 20.000 de euro si ofera doar acoperirea pentru riscurile de cutremur, inundatii naturale si calamitati naturale. Aceasta asigurare de locuinta ofera acoperire pentru mult mai multe riscuri, printre care si unele mult mai probabile pentru cei ce stau la bloc: furt, incendiu si riscul de inundatie de la apa de conducta de la asigurat sau de la vecini.

Aceasta asigurare se poate comanda fie la numarul de telefon 021/9799, fie pe internet la www.asiguratorii.ro.

Un articol realizat cu sprijinul RCA ieftin, site-ul SC Pintilie Broker de Asigurare SRL, RBK 569

related posts

Modifică setările cookies