Mai tii minte serialul "Sunset Beach"? Vezi cum arata personajul principal feminin, Meg, la 16 ani de la premiera


Meg, Ben, Vanessa, Annie, Michael sunt doar cateva dintre personajele care te-au tinut cu sufletul la gura de-a lungul a trei ani, cat timp serialul "Sunset Beach" a fost dfuzat atat in SUA, cat si in Romania. Cu toate ca toti erau extrem de populari insa, Meg se situa intotdeauna pe primele pozitii in topul preferintelor telespectatorilor.


Te-ai intrebat vreodata ce s-a intamplat cu actorii din indragitul serial? Iti aratam cum s-a schimbat unul din personajele cheie din 1997 si pana in prezent si iti spunem si cu ce s-a mai ocupat.

In 1999, Susan a aparut intr-un controversat serial numit "The in crowd" si, mai apoi, a jucat in Shallow Hal. A avut nenumarate aparitii in seriale celebre, dintre care cele mai notabile sunt "Friends" si "CSI".

In perioada 2009-2011 ea a fost protagonista unui serial produse de postul TV ABC “Make it or break it”, care spune povestea unui grup de gimnaste care spera sa participe la Olimpiada si sa se bucure de un moment de glorie.

Susan a aparut in serial pana in 2011, jucand rolul lui Chloe Kmetko, mama a doi copii care este mai imatura decat micutii ei si care provoaca o multime de controverse de-a lungul sezoanelor.

Ward este in continuare actrita si s-a casatorit cu managerul unei case de productie.

Ce parere ai despre schimbarea ei? Ce nota merita pentru look-ul de acum?

related posts

Modifică setările cookies