Mai tii minte trupa LAGUNA? Ce face si cum arata acum Anca Florescu, fosta colega a Nicoletei Luciu


Trupa Laguna a aparut pe piata muzicala din Romania in anul 2002, avandu-le in componenta pe provocatoarea Nicoleta Luciu si la fel de senzuala Diana Anca Florescu, pe care ti-o amintesti, probabil, ca pe jumatatea mai putin "intunecata" a trupei.


Lansate initial sub numele de Face2Face, dar transformandu-se ulterior in Laguna, cele doua fete provocatoare au surprins publicul din Romania cu piesa "Alerg", al carui videoclip era inspirat de pictorialul Playboy al Nicoletei si de fetele de la t.A.T.u.

Abordand genurile muzicale house si dance, Nicoleta si Anca au semnat un contract cu o cunoscuta casa de productie si au mai lansat cateva piese impreuna, cele doua bucurandu-se de un succes rasunator la inceputul acestui proiect muzical.

Reusitele nu au durat foarte mult insa, fetele incepand sa isi indrepte atentia mai mult catre carierele solo.

Cu putin timp inainte de despartire, Nicoleta juca in telenovela "Lacrimi de iubire" si tocmai incepuse relatia cu Zsolt Csergo, motiv pentru care trupa Laguna nu a mai fost o prioritate in viata ei. Astfel, in cele din urma trupa s-a despartit si fiecare dintre membre si-a vazut de cariera profesionala.

In timp ce Luciu se concentra pe actorie, Florescu devenea solista trupei K1. Mai apoi, a castigat la randul ei doua roluri in seriale precum "Razbiul sexelor" si "Iubire ca in filme", motiv pentru care si-a dat seama ca trebuie sa se inscrie la Facultatea de Actorie.

Muzica si-a pastrat locul in lista de prioritati a Ancai insa, si in timp ce Nicoleta devenea mama si se casatorea cu Zsolt, fosta colega de trupa intra in HB Orchestra, trupa profesionista a lui Horia Brenciu.

Ai mai jos un duet pe care cel doi il cantau la aproape toate spectacolele lui Brenciu, asa ca ne poti spune ce parere ai despre prestatia Ancai. Te asteptai sa cante atat de bine?

Desi actualmente nu mai apare alaturi de solist si se stie ca a incercat sa-si faca fara succes o cariera solo, in plan personal lucrurile au mers bine pentru Anca. Ea s-a casatorit cu Andrei Rosu din "Pariu cu viata" in urma cu an si era foarte fericita.

related posts

Modifică setările cookies