Maisie Williams, posesoarea unor picioare perfecte. Cum a demonstrat ca poate fi feminina si nu seamana cu Arya Stark


La televizor apare in ipostaza unei copile baietoase. In realitate insa, Maisie a demonstrat inca o data ca este o tanara stilata, care stie sa-si puna in valoare atuurile fizice.


Adolescenta britanica de 18 ani care se bucura de o mare popularitate datorita rolului din "Game of Thrones" a impresionat in urma cu putin timp, cand a pasit pe covorul rosu al Empire Film Awards 2016.

Imbracata intr-o rochie mini, Maisie Williams si-a pus in evidenta picioarele perfecte, pe care le ascunde, de obicei, cand da viata personajului Arya Stark. Incaltata cu niste sandale rosii, decupate, ea a amplificat iluzia optica si a creat impresia ca are picioare de model, la doar 1.54 m inaltime.

In ceea ce priveste stilizarea, stilistul actritei a ales sa foloseasca fardurile bronzante pentru a-i da culoare in obraji si a mizat pe tonurile maronii pentru a-i oferi un look sofisticat. Maisie si-a prins parul intr-un coc dezordonat si a zambit cu gura pana la urechi pentru fotografii prezenti la eveniment.

Iata cum a impresionat tanara si de ce a primit numai laude pentru acest look fresh, tineresc si foarte avantajos pentru tipul ei de silueta:

related posts

Modifică setările cookies