Majoritatea femeilor nu si-ar putea nici macar tine echilibrul pe asemenea incaltari. Lady Gaga a coborat scarile :)


La cea mai recenta aparitie in public Lady Gaga a demonstrat ca ar putea avea o cariera de succes si in lumea circului :) Si asta pentru ca sta excelent la capitolul echilibristica!


Lady Gaga a revenit la look-urile ei excentrice. Le putem spune chiar bizare :) Insa nu ne plangem! Fiecare aparitie a ei este un adevarat spectacol si de abia asteptam sa vedem ce va mai purta la urmatoarea iesire in public.

Aflata in Londra, cantareata nu a dezamagit nici de data aceasta. La iesirea din hotel, paparazzii au surprins-o intr-un outfit "special". Gaga a combinat un sutien cu bretele incrucisate cu o fusta neagra de piele asimetrica, scurta in fata si lunga la spate.

Cantareata si-a completat look-ul excentric cu un joben, ochelari de soare si o pereche de cercei stralucitori.

Insa, de departe, cele mai multe priviri l-au atras incaltarile sale. Poate ca la prima vedere nu se observa, insa tocul incaltarilor este mai mic decat platforma uriasa, iar vedeta isi tine echilibrul pentru a nu cadea. Nu doar ca reuseste sa se tina pe ele, dar o face si cu lejeritate. Mai mult, a coborat si cateva scari cu ele in picioare.

FULLSCREEN
Majoritatea femeilor nu si-ar putea nici macar tine echilibrul pe asemenea incaltari. Lady Gaga a coborat scarile :)
  • /

related posts