Malia Obama, intr-o fusta care i-a lasat picioarele la vedere. Cat de scurt e articolul vestimentar ales de tanara


Fiica cea mare a sotilor Obama profita din plin de libertatea pe care o are dupa terminarea mandatului de Presedinte al tatalui sau. Malia apare in tinute indraznete si atrage toata atentia!


La scurt timp de la incheierea mandatului de Presedinte al lui Barack Obama, Malia, fiica lui cea mare, a inceput stagiatura la compania lui Harvey Weinstein, unul din cei mai mari producatori de film din SUA.

In timp ce familia ei s-a mutat intr-un cartier select din Washington D.C, Malia a ales sa lucreze temporar in New York, in industria cinematografiei. Asa cum era de asteptat, paparazzii sunt pe urmele ei si incearca sa documenteze fiecare pas din viata post-Casa Alba.

In urma cu putin timp, angajatii publicatiilor mondene au surprins-o pe strazile din NY, imbracata intr-o tinuta chic, tinereasca, ce i-a scos in evidenta picioarele. Ca orice tanara de 18 ani, Malia a ales articole vestimentare in tendinte si a parut putin deranjata de prezenta paparazzilor la ore atat de matinale in fata sediului la care isi face stagiatura.

Malia Obama a terminat liceul anul trecut, insa si-a dorit sa ia o pauza de la studii inainte de a se inscrie la facultate. In aceasta perioada, a calatorit cu Michelle Obama, a sustinut initiativa "Let Girls Learn" si a lucrat pe platourile de filmare ale serialului "Girls", aratandu-se interesata de acest domeniu.

related posts

Modifică setările cookies