Mama copilului lui Cristiano Ronaldo este o ospatarita din Los Angeles


Mama copilului lui Cristiano Ronaldo este o ospatarita din Los Angeles, pe care fotbalistul a sedus-o cu cuvintele "Eu, tu, sarut!" si a carei identitate ar urma sa fie dezvaluita de catre jucator fiului sau când acesta va implini 18 ani.
 


Potrivit publicatiei engleze Sunday Mirror, Cristiano Ronaldo a avut o aventura de o noapte cu tanara care a dat nastere unui baietel, pe 17 iunie. Ulterior, fotbalistul i-ar fi platit ospataritei 12 milioane de euro, pentru ca aceasta sa renunte la drepturile parentale si sa ramana in anonimat.

Initial Ronaldo a incercat sa ii atraga atentia tinerei cu o propunere sexuala clara: "Eu, tu, f... f...". La inceput, femeia nu a înţeles ce dorea fotbalistul, astfel ca Ronaldo a desenat o inima pe o fereastra aburita de langa masa sa si a spus: "Eu, tu, sarut".

"Asa este Ronni. Se face ca nu vorbeste bine engleza atunci cand ii convine si tinteste la fix. Era doar o aventura de o noapte ca oricare alta si Ronnie se gandea ca nu o va mai vedea niciodata", a declarat un prieten al jucatorului.

Dupa ce a realizat ca este insarcinata, tanara l-a contactat pe Cristiano Ronaldo prin intermediul agentului jucatorului, Jorge Mendes. Mendes i-a spus lui Ronaldo, iar acesta le-a anuntat imediat pe mama sa si pe surorile sale. Impreuna, au stabilit ca atunci cand se naste copilul sa se faca un test de paternitate si, in cazul unui rezultat pozitiv, fotbalistul sa ii sustina financiar pe mama si pe baietel.

Ulterior, mama fotbalistului, Dolores, a insistat ca solutia cea mai buna este ca fiul lui Ronaldo sa fie crescut in Portugalia, de ea si de fiicele ei.

Intra pe www.mediafax.ro sa afli mai multe despre mama baietelului lui Ronaldo si sa vezi cer spune fotbalistul despre faptul ca a devenit tatic.
 

related posts

Modifică setările cookies