Mananca 19 oua si un kg de carne pe zi! El este barbatul Hulk!


Tanarul bancher, care a dus obsesia pentru culturism la un alt nivel, mananca in fiecare zi aproape un kilogram de carne si 19 oua, iar pentru pranz are nevoie de trei pauza pentru masa.


Obsesia pentru culturism a mers atat de departe, incat Guy Harding (23 de ani) isi ia trei pauze de masa, asta doar pentru pranz. Pprogramul sau alimentarn presupune 7 mese pe zi si includ aproape un kilogram de carne si 19 oua, toate acestea pentru a obtine un fizic perfect.
 Tanarul culturist a povestit ca petrece doua ore in sala de fitness in fiecare zi, lucrand cate o parte a corpului diferita. Are chiar si propria cheie a salii pentru a lucra la orice ora doreste.
 


 

You know it's a great pump when the veins are popping!!

A post shared by Guy Harding (@guycharding) on


De luni pana joi, Harding lucreaza picioarele, pieptul, spatele, tricepsi si bicepsi, iar de vineri pana duminica se focuseaza pe umeri si abdomen. Cu regimul sau alimentar si sfaturile pe care le ofera, si-a castigat peste 10.000 de fani pe retelele de socializare. “Atunci cand nu sunt in sala de fitness, sunt bancher, iar angajatorii mei imi cunosc pasiunea si ma lasa sa imi iau trei pauze de masa pentru pranz, la 11, 14 si 16, vreau sa ma asigur ca imi mananc toate proteinele”, a delcarat Guy.
 
“Petrec aproximativ doua ore in sala de fitness, depinde de ce parte a corpului lucrez ”, a adaugat tanarul. Guy se declara un pasionat al sportului de mic, practicand de la o varsta frageda fotbal, tenis, badminton, cricket si box. Totusi niciuna dintre pasiunile sale nu s-a comparat cu cea pentru culturism, sport pe care il practica din 2014.

related posts

Modifică setările cookies