Manifest pentru Frumusete: Asa arata Jennifer Lopez fara pic de machiaj pe ten. Adevarul despre chipul ei, fotografiat de aproape


Perfecte.ro sustine femeile puternice care nu se lasa influentate de ce cred ceilalti si care au curajul sa fie ele, femei frumoase, puternice si in control. Fii naTUrala!, un Manifest pentru FRUMUSETE.


Pe Jennifer Lopez o vedem mereu pe covorul rosu al evenimentelor mondene, in emisiuni, videoclipuri sau pictoriale editate, in care arata, desigur, perfect. Rareori diva impartaseste lumii imagini care sa o dezvaluie exact asa cum este.

Recent insa, ea a publicat pe contul de Instagram o imagine in care apare fara niciun fel de fard pe chip si e fotografiata de aproape. Cum arata in aceasta ipostaza? La fel de bine ca atunci cand trece prin mana stilistilor, ba chiar mai tanara si mai fresh.

In imaginea despre care vorbesc acum toti fanii ei, Jennifer apare cu parul strans intr-un coc lejer in varful capului si e imbracata intr-un halat, ipostaza in care nu s-a mai fotografiat pana acum. Cu fiul ei in brate, diva hispanica si-a facut un selfie despre care spune ca a fost "invadat" de Max.

Secretul tenului ei impecabil? "Am o rutina obisnuita de frumusete si merg pe principiul less is more. Singurul lucru la care tin cu adevarat este produsul cu care ma demachiez, pe care il iau de la dermatologul meu. Folosesc machiaj de atata vreme incat am nevoie de ceva special pentru a avea un ten impecabil", a spus J.Lo pentru un interviu.

Foto: Tumblr

Ce parere ai despre felul in care arata diva hispanica atunci cand nu se machiaza? Iti place mai mult de ea fardata sau nefardata? 

related posts