Marea intalnire pe care au asteptat-o fanii! Kristen Stewart si Robert Pattinson, din nou impreuna dupa 64 de zile. Cum au reactionat cand s-au vazut


Cand a plecat in Australia in urma cu 64 de zile, Robert Pattinson i-a cerut insistent lui Kristen Stewart sa nu vina sa il viziteze si sa nu ii faca vreo surpriza. Cu un asemenea avertisment lansat, multi dintre jurnalisti si fani au speculat ca acesta era intr-adevar finalul relatiei celor doi.


Spre fericirea admiratorilor insa, Robert Pattinson si Kristen Stewart au demonstrat ca pot depasi orice obstacol si ca iubirea lor este mai presus de infidelitate, spatiu si timp. De ce spunem asta?

De indata ce a revenit in SUA, actorul a fost vazut impreuna cu iubita sa - fanii au fost inca o data pe faza si i-au imortalizat pe cei doi marti, la iesirea dintr-un local in care iesisera la o intalnire romantica.

Mai exact, o tanara americanca si-a zarit idolii si i-a rugat sa faca o poza cu ea, imagine pe care a postat-o ulterior pe Instagram, de unde a fost preluata de toate marile tabloide ale lumii.

"Tocmai m-am intalnit cu ei langa un club de karaoke de langa casa mea. O seara linistita. S-au distrat si au venit si alti prieteni dupa ei", a scris fata.

Ca de obicei, cuplul a fost imbracat in haine lejere, iar cei doi parteneri au parut extrem de binedispusi, semn ca revederea le-a priit amandurora.

Ce zici? Crezi ca mai poate sta ceva in calea fericirii lor? Vor ramane cei doi impreuna?

FULLSCREEN
Marea intalnire pe care au asteptat-o fanii! Kristen Stewart si Robert Pattinson, din nou impreuna dupa 64 de zile. Cum au reactionat cand s-au vazut
  • /

related posts