Marele secret al Printesei Diana. De ce purta mereu o geanta plic. Motivul care te va surprinde


Printesa Diana nu este cunoscuta numai pentru calitatile sale umane, ci si pentru simtul sau estetic de exceptie. Lady Di este cu adevarat un style icon si reprezinta chiar si acum o sursa de inspiratie pentru designerii si pasionatii de fashion din lumea intreaga.


Exista un accesoriu la care Printesa Diana nu renunta niciodata. La fiecare aparitie publica, Lady Di purta o geanta plic, din satin, pe care o asorta tinutei sale. Rolul acestui obiect nu era, insa, numai acela de a tine cateva din lucrurile personale. Adevaratul motiv pentru care nu se despartea de geanta plic este unul cu totul uimitor. 

Designerul britanic de genti Anya Hindmarch a dezvaluit intr-un interviu care era cu adevarat rolul acestui accesoriu. Se pare ca Lady Di era un client fidel al designerului, dupa ce acesta a deschis primul sau magazin, unul mic, dar cochet, in Chelsea, in 1993. "Diana era un client fidel si foarte amuzant. Ne distram foarte tare atunci cand concepeam ceae ce ea numea <posete pentru decolteau>. Acele clutch-uri mic din saten aveau rolul de a masca decoleul atunci cand iesea din masina", a dezvaluit designerul.   

Era modul in care Printesa Inimilor se folosea de acest mic accesoriu pentru a evita fotografiile si titlurile din tabloide.

related posts

Modifică setările cookies