Ea e noua preferata a tabloidelor! Frumoasa, sexy si carismatica, Maria Menounos este noua diva de la Hollywood


Are 35 de ani, se poate lauda cu titlul de Miss Massachussetts Teen USA, pe care l-a obtinut la numai 18 ani, iar in prezent este recunoscuta ca una dintre cele mai sexy prezentatoare tv din Statele Unite. 


Maria  Menounos, frumoasa vedeta cu origini grecesti, si-a incercat norocul si in lumea filmului, avand scurte aparitii in diverse pelicule sau seriale tv.

In adolescenta, Maria visa sa devina prezentatoare tv, dorinta pe care si-a exprimat-o in cadrul concursului Miss Teen USA, atunci cand moderatorul show-ului a intrebat-o ce vrea sa devina "cand va fi mare".

"Vreau sa lucrez cu tine, la "Entertainemnt Tonight!" Zis si facut: in 6 ani, Maria Menounos a devenit corespondenta in cadrul emisiunii la care se visa pe cand avea 18 ani! Reportajele sale erau despre film, televiziune, muzica si moda. 

Ulterior, a ajuns sa prezinte o alta emisiune extrem de populara in Statele Unite - Extra, alaturi de Mario Lopez. A ramas memorabila editia in care Maria a aparut doar in bikini intr-o transmisiune intr-un loc public, pentru ca pierduse un pariu facut cu colegul sau, Mario Lopez.

Maria Menounos este si pasionata de wrestling, aceasta luptand pana acum in mai multe gale. 

In ciuda faptului ca este una dintre cele mai sexy si mai dorite vedete tv, Maria a ramas fidela aceluiasi barbati de 15 ani. Este intr-o relatie cu Keven Undergaro, insa nu au planuri de casatorie. Tabloidele au mai scris despre ea ca ar fi avut si aventuri cu Vin Diesel si Gerard Butler, insa inainte de a fi cu actualul sau iubit.

Vezi mai multe imagini cu frumoasa prezentatoare in galeria foto!

related posts

Modifică setările cookies