Nimeni nu si-a putut desprinde ochii de pe abdomenul ei. Cine e vedeta latino care si-a petrecut ziua de nastere imbracata de plaja, cu un sarpe de gat


Este renumita pentru petrecerile pe care le da de ziua ei si nici in acest an invitatii nu au fost dezamagiti. Vedeta latino avut aceeasi tema de distractie ca si anul trecut, fiind inconjurata de tot felul de reptile si pasari exotice.


Maria Menounos, una dintre cele mai sexy prezentatoare tv din Statele Unite, a vrut sa aiba parte de o petrecere de neuitat si anul acesta. Aceasta a implinit 35 de ani, desi pare mult mai tanara.

Cu pielea maslinie, cu un abdomen perfect, picioare de supermodel si un bust impresionant, Maria a fost in centrul atentiei la petrecerea de ziua sa.

Imbracata intr-o pereche de pantaloni scurti multicolori si un sutien portocaliu, Maria Menounos s-a fotografiat, ca si anul trecut, cu un sarpe incolacit in jurul gatului, cu pasari exotice pe umeri si chiar si cu maimute.

Frumoasa prezentatoare le-a avut ca invitate si pe Khloe Kardashian si mama ei, Kris Jenner.

Daca Maria este obisnuita deja cu animalele exotice, Khloe Kardashian a avut un mic soc cand s-a trezit cu o maimuta in cap!

Vezi mai multe imagini de la petrecere in galeria foto!

related posts

Modifică setările cookies