Maria Valverde din "Tres Metros sobre el cielo", la 6 ani de la premiera filmului. Cum arata Babi acum


Alaturi de Mario Casas, Maria Valverde a jucat intr-un film memorabil de dragoste, pe care fanii il vor uita cu greu: "Tres Metros sobre el cielo". Desi pare greu de crezut, au trecut deja 8 ani de la premierea acestuia!


Insipirat de romanul italian "A trei metri sopra il cielo", filmul care s-ar traduce in limba romana ca "Trei metri deasupra cerului" este o drama romantica incredibil de emotionanta care a adus sentimenteul de fluturasi in stomac, si le-a facut pe fane sa rada si sa planga in hohote.

Povestea celor doi tineri care fac parte din lumi total diferite, dar care ajung inevitabil sa traiasca o poveste de dragoste nebuna, cu toate ca nimeni nu i-ar fi vazut vreodata impreuna, a cucerit milioane de reprezentante ale sexului frumos, care si-au dorit sa afle mai multe despre actorii din film.

Datorita filmului. Maria Valverde si-a strans un grup considerabil de fane in Romania, iar noi avem cea mai recenta imagine cu actrita de origine spaniola in varsta de 30 de ani, care a uimit publicul iberic inca de la debutul in actorie:


 

#Granada #Pomegranate

A post shared by Maria Valverde (@soylavalverde) on


 

Oh, Nino... #AliAndNino #AliYNino #AliNinoFilm

A post shared by Maria Valverde (@soylavalverde) on 

related posts

Modifică setările cookies