Mario Fresh împlinește astăzi 19 ani. Ce declarație de dragoste i-a făcut Alexia, fiica Andreei Esca


Relația dintre Mario și Alexia pare să fie tot mai strânsă. Cei doi tineri se iubesc de mai bine de doi ani și obișnuiesc să își facă declarații de dragoste în mediul online. Pentru că astăzi artistul își serbează ziua de naștere, fiica Andreei Esca i-a mărturisit dragostea pe contul ei de Instagram.


Alexia Eram a vrut ca toate cele 124.000 de persoane care o urmăresc pe Instagram să știe cât de mult îl iubește pe Mario. Tânăra a postat o fotografie cu iubitul ei, care astăzi împlinește 19 ani, iar în dreptul imaginii a scris: “Aici ne-am întâlnit prima oară și de atunci ai rămas în inima mea! Îți mulțumesc pentru toată iubirea pe care mi-o oferi și pentru că mă faci fericită! La mulți ani iubirea mea! Te iubesc la “nebunia infinitului”!”.


 

Aici ne-am intalnit prima oara si de atunci ai ramas in inima mea!Iti multumesc pentru toata iubirea pe care mi-o oferi si pentru ca ma faci fericita! La multi ani iubirea mea ! Te iubesc la “nebunia infinitului”!❤️????

A post shared by Alexia ♛ (@alexiaeram) on


 

#UNTOLDKISS @goldenboymario ❤️

A post shared by Alexia ♛ (@alexiaeram) on


Cei doi au sărbătorit la sfârșitul lunii iulie doi ani de relație și par să fie favoriții tinerilor internauți, care îi complimentează de fiecare dată când Alexia postează fotografii cu ea și Mario: “să va țină relația mult și bine”, “să fiți fericiți împreună!”, “Ce drăguți sunteți”, “Doamne, cât de frummy poate să fie un cuplu” și “sunteți foarte frumoși împreuna”.


 

Love ya ????

A post shared by Alexia ♛ (@alexiaeram) on


Recent, Mario a lansat o piesă inspirată de relația lui cu Alexia, care se numește “Dacă pleci”. Alexia urmează să plece la facultate în Londra, iar Mario a declarat că i-a dedicat această piesă și vrea să îi demontreze că relația lor poate rezista și la distanță.

related posts

Modifică setările cookies