Mario Mutu, o frumusete de baiat! Fanii lui Mutu au exclamat: “O sa fie idoloul femeilor in cativa ani!”


Pe masura ce creste, Mario seaman tot mai mult cu tatal sau. Paginile retelelor de socializare ale parintilor lui, Alexandra Dinu si Adrian Mutu, s-au umplut de complimente la adresa adolescentului.


Cand era mic, Mario semana mai mult cu mama lui insa, pe masura ce inainteaza in varsta, incepe sa se transforme in tatal sau. Indiferent de unde mostesteste trasaturile, un lucru este cert: Mario este un adolescent extrem de carismatic, iar acest aspect nu a fost trecut cu vedere de fanii parintior lui faimosi.  

????15 ????

A post shared by Mario Mutu (@mariomutu) on


Fanii lui Adrian Mutu i-au scris pe Instagram: “Wow!!! Ce seamana cu tine!!! Incredibil ... copy paste”, “Deci... o sa fie idoloul femeilor in cativa ani! Ce Maticiuc, Justin Bieber sau altii… Superb baiat!!!” si “E asa frumos…”.

Pe contul de Instagram al Alexandrei Dinu, lucrurile nu sunt diferite. Fanii i-au lasat aceste comentarii: “Ce frumusete de copil”, “Ochii tai din cap! Frumos foc!”, “frumusete de baiat” si “ ai toate motivele sa fii o mama mandra. Ai crescut un baiat minunat”.  


 

A vision of the man he's becoming... #raisingaman it's an indescribable feeling. #mariomutu photocredit @tudorcucu

A post shared by Alexandra Dinu (@alexologia) on


Desi este crescut de Alexandra Dinu, Mario si-a vizitat recent tatal, ocazie cu care si-a cunoscut si fratele vitreg, pe Tyago. Adrian a profitat si el de ocazie si s-a laudat cu ambii baieti pe retelele de socializare. 


 

My boys ???? @mariomutu #tiago #brotherhood #brotherconnection

A post shared by ADRIAN MUTU (@adrian10mutu) on


Mario locuieste in Italia cu Alexandra Dinu si se pare ca nu a monstenit pasiunea pentru fotbal a tatalui sau. Adolescentul este in schimb atras de baschet.

related posts

Modifică setările cookies