James Bond de Romania. Cine e Mario Popescu, barbatul care le-a cucerit pe toate vedetele la premiera Skyfall din Bucuresti EXCLUSIV


De curand, noul film din seria James Bond, Skyfall, a avut premiera in Romania. Pe covorul rosu nu doar vedetele au atras atentia fotografilor. Un model care a interpretat rolul lui James Bond a reusit sa se faca remarcat, iar vedetele au stat la coada sa se pozeze cu el. Il cheama Mario Popescu, are 27 de ani, iar cititoarele perfecte.ro nu l-au trecut nici ele cu vederea!


Mario Popescu a dezvaluit pentru perfecte.ro ca modellingul este o pasiune pentru el, pe care o face atunci cand jobul ii permite: in prezent este si sales manager la o agentie.

Cum sa-ti inveti copilul sa aiba incredere in aspectul lui fizic

Este constient de atuurile sale fizice si nu ar spune nu unei cariere ca model full time.

"Calitatile fizice, inaltimea si cu siguranta atitudinea m-au diferentiat mereu fata de persoanele din jurul meu. Am fost selectat sa particip la concursul Comando Romania si odata cu castigarea acestuia mi s-au oferit mai multe oportunitati, de care am inceput sa profit si pe care le-am considerat de bun augur pentru mine...apoi totul a fost ca un drum direct catre o cariera de succes in modelling", ne-a povestit Mario Popescu.

Mario insa nu vrea sa fie apreciat doar pentru calitatile fizice. A terminat doua facultati si nu este de acord cu ideea preconceputa ca modelele pun cariera pe primul loc, in detrimentul educatiei

"Este intr-adevar o idee preconceputa aceasta afirmatie, intrucat majoritatea celor care fac modeling se incadreaza in aceasta “eticheta”. Personal am facut tot ceea ce mi-a stat in putinta ca domeniul in care am ales sa lucrez sa nu-mi ingradeasca accesul la informatii, la cultura generala, la citit. Din facultate am invatat ca cel care detine informatia detine totul. In plus, daca reusesti sa o mai si comunici altora, te poti considera implinit", mai spune Mario Popescu.

Modelul recunoaste ca are mare succes la femei, insa spune ca pentru el asta nu este o prioritate.

"Succesul la femei nu este una din prioritatile mele. Insa accesul la prezentari, sedinte foto, evenimente mondene iti ofera sansa de a cunoaste cat mai multe femei. Le prefer insa pe cele care corespund exigentelor mele, nu neaparat in materie de frumos fizic. Oamenii sunt frumosi atunci cand sunt si frumosi pe interior si reusesc sa reflecte aceasta frumusete asupra celor din jur", mai spune Mario.

Mario Popescu crede ca simtul umorului si carisma il vor duce departe intr-o cariera in showbiz."Sunt un tip sociabil , jovial, cu simtul umorului, iar carisma si aspectul fizic ma recomanda pentru aceasta cariera", mai spune Mario.

Vezi mai multe imagini cu Mario Popescu in galeria foto.

related posts

Modifică setările cookies