Marjorie de Sousa, acuzații deosebit de grave: "Lasă copilul nemâncat intenționat"


Războiul mediatic dintre Marjorie de Sousa și Julián Gil a ajuns la un nivel nebănuit, iar acest coșmar pare să nu aibă sfârșit. 


După criticile pe care Marjorie le-a primit din partea compatrioatei sale, fosta Miss Univers Alicia Machado, care o acuză de "abuz asupra copilului", o altă persoană  îi aduce acuzații grave. 

"Adevărul este că Julian este prietenul meu,  dar nu-mi plac nedreptățile și cred că ceea ce trăiește este o nedreptate teribilă. El plătește o pensie, așa că ar trebui să-l lase să trăiască împreună cu fiul său. Marjorie nu hrănește copilul intenționat, pentru ca acesta să plângă în timpul vizitei lui Julian.  Oamenii de la Centrul de Reconciliere mi-au spus asta și ei chiar vor să le arate tuturor adevărul.  Am fost revoltat într-un mod teribil. Nu e corect pentru copil. Nu poți sacrifica un copil pentru ego-ul tău. Asistentele ei, șoferii, toți oamenii care lucrează cu ea  știu despre acțiunile ei rău intenționate. "


 Acuzațiile nu se opresc aici. 
 

"Copilul acesta a fost o realizare majoră pentru Julian. Cred că doamna are o problemă psihologică serioasă. Nu este normal ca cineva să aibă acest tip de comportament. Există cheltuieli inutile pentru avocați care ar putea fi folosite pentru copil, toate energiile negative care se vor reflecta în comportamentul său viitor. ", a mai spus prietenul lui Julian Gil. 

În urmă cu 2 ani, Marjorie și Julian au anunțat că se casatoresc și așteapta un copil.  Micutul Matias Gregorio s-a nascut in februarie, anul trecut. La scurt timp după nașterea micuțului, actorii au anunțat că divorțează. 
 

FULLSCREEN
Marjorie de Sousa, acuzații deosebit de grave: "Lasă copilul nemâncat intenționat"
  • /


related posts