Mark Zuckerberg si Priscilla Chan: de la o bomboana la cea mai dulce relatie! Miliardarul de 27 de ani si “Doamna Facebook”


Are 27 de ani si este cel mai tanar milionar din lume. Mark Zuckerberg are o avere estimata in 2011 la 17,5 milioane de dolari. Dar acum 8 ani si 2 luni, cand a cunoscut-o pe iubita lui, Priscilla, era doar un tocilar de la Harvard si asta a fost suficient pentru ea.


Un tocilar cucerit cu o bomboana

Priscilla si Mark s-au intalnit in 2003, pe cand inca erau studenti, iar intalnirea a fost, evident, la o petrecere. Era perioada in care Mark tocmai inventase Facemash, un proiect scandalos, in care au fost furate si puse pe aceasta pagina online poze cu fete de pe site-urile facultatilor pentru ca oamenii sa le voteze pe cele mai frumoase. Facemash i-a dat insa marea idee care avea sa se transforme in 2004 in Facebook, reteua sociala-gigant care se apropie acum de 1 miliard de utilizatori. 

O data cu lansarea Facebook, Zuckerberg a inceput sa le propuna slujbe colegilor. Asta facea intr-o zi in campus cand a trecut si Priscilla pe acolo si l-a salutat. El i-a propus o slujba, ea i-a dat o bomboana, iar de atunci sunt unul dintre cele mai dragute cupluri din lume.

Regulile unei relatii de succes

In 2007, cand a absolvit facultatea, tanara cu origini chineze s-a mutat in Palo Alto pentru a locui mai aproape de prietenul ei. Asta nu inainte sa negocieze un set de reguli pentru relatia lor. Printre acestea: sa se intalneasca cel putin o data pe saptamana pentru a sta impreuna macar 100 de minute. Dar nu in apartamentul lui si categoric nu pe Facebook. Putem doar sa ne imaginam cum va fi sa negocieze un contract prenuptial, daca pentru “dating” a fost atat de greu! 

Cat de aproape este sa devina “Doamna Facebook”

Cand sora lui s-a maritat, Priscilla l-a insotit pe Zuckerberg la nunta. Desi nu se stie cine a prins buchetul, era clar in ce directie mergea relatia lor. Iar Bill Gates i-a dat un pic de gol in 2011, cand s-a referit la Priscilla ca la “logodnica lui Mark”. Intamplarea venea dupa o discutie privata cu cei doi despre planurile lor de a-si dona o mare parte din avere. Desi si-a cerut scuze pentru neintelegere, Gates n-a putut opri avalansa de titluri de presa legate de “relationship status”-ul lui Zuckerberg. De altfel, pozele cuplului postate pe Facebook aratau clar ca cei doi formeaza deja o familie fericita. Iar informatiile despre o locuinta de 7 milioane de dolari pe care Mark ar fi luat-o pentru el si prietena lui demonstreaza inca o data ca are intentii serioase.

Mai mult, in decembrie 2011, Priscilla a declarat pe profilul ei de Facebook ca Karen Zuckerberg, mama lui Mark, este soacra ei. Un gest curajos pentru o femeie care nu si-a declarat statutul de logodnica, dar probabil un semn al planurilor de viitor pe care ea si Mark si le-au facut, fara a le face insa si publice. 

related posts

Modifică setările cookies