Marturisirea care a socat lumea muzicii. Ce cantareata a povestit in autobiografia ei cum a fost violata acum cativa ani


Intr-o noapte de ianuarie 1997, viata cantaretei latino Jenni Rivera s-a schimbat pentru totdeauna. Desi si-a jurat sa nu povesteasca nimanui cele intamplate, vedeta a gasit puterea sa impartaseasca acest moment traumatizant cu fanii ei, in autobiografia recent publicata.


In "Unbreakable: My Story, My Way", cantareata latino face marturisiri intime, pe care putine vedete ar avea curajul sa le faca publice.

Fara sa se teama de judecata celorlalti, vedeta de origine mexicana povesteste in cartea ei cele mai fericite, dar si cele mai traumatizante experiente pe care le-a trait. Primele 5 pagini ale cartii sunt dureros de citit, deoarece Rivera povesteste acolo momentul care i-a dat toata viata peste cap: cel in care a fost violata.

Intr-o noapte din ianuarie 1997, dupa terminarea filmarilor pentru un videoclip al ei, cantareata a povestit ca trei barbati intr-o masina sport alba au gonit-o pe o autostrada din California. Unul dintre ei era un barbat ale carui avansuri vedeta le respinsese in decursul aceleasi seri.

Jenni a povestit ca violul a avut loc pe bancheta din spate a masinii barbatilor, care au fortat-o sa traga pe dreapta. "I-am multumit lui Dumnezeu in gand cand m-au aruncat pe trotuar, pentru ca am realizat ca se terminase", a scris ea in carte. "Dar raul fusese facut."

Cantareata a mai povestit ca nu s-a luptat cu agresorul ei, de teama sa nu o ucida si sa nu-i lase copiii fara mama (la momentul respectiv, Jenni avea 3 copii, in total a nascut 5). Rusinata pentru ce i s-a intamplat, Rivera si-a propus sa nu povesteasca nimanui despre acest moment.

Starul latino s-a razgandit, intre timp, si a inclus si acest episod traumatizant in autobiografia ei. "Unbreakable" a fost scrisa sub forma unui jurnal, timp de 7 ani. Ultima insemnare a fost scrisa in decembrie anul trecut, cu doar 6 zile inaintea mortii tragice a cantaretei (Jenni a murit intr-un accident de avion).

Autobiografia a fost publicata pe 2 iunie anul acesta, cand cantareata ar fi implinit 44 de ani.
 

FULLSCREEN
Marturisirea care a socat lumea muzicii. Ce cantareata a povestit in autobiografia ei cum a fost violata acum cativa ani
  • /

related posts